meniu închide meniu

Curs BODYART Pre&Postnatal Satu Mare și online

Curs BODYART Pre&Postnatal Satu Mare și online
Primagym Satu Mare

Data/Ora
07/08/2021 - 08/08/2021
09:00 - 17:00

0 Descarcă în format iCal


Locația
Primagym Satu Mare


Navighează înapoi la


Acest modul este împărțit în două secțiuni educaționale, care vă arată și transmit modul în care, în calitate de instructor BODYART, puteți ajuta viitoarele mame înainte și după naștere.
BODYART® Prenatal
Sarcina este un moment extraordinar, plin de noi experiențe și transformări… Corpul se schimbă și psihicul, starea de spirit este într-o permanentă fluctuație. Acest antrenament BODYART, special conceput, le ajută pe participantele gravide să rămână sănătoase, și în formă în timpul sarcinii, să simtă schimbarea în corpul lor, să perceapă noua senzație a corpului și respirația, astfel încât să se poată bucura de sarcină.
BODYART® Postnatal
Acum bebelușul este în brațele ei și mama se gândește (după 6 până la 8 săptămâni) la exerciții eficiente de BODYART pentru a-și recăpăta puterea, pentru a reveni la forma cea mai bună, ținând cont de starea actuală a corpului ei, totodată să-și sporească energia și puterea pentru a alăpta copilul, pentru a se ocupa de el în mod optim.
Modulul BODYART® Pre&Postnatal vă oferă, ca instructor BODYART, conceptul ideal de antrenament în timpul sarcinii și după naștere. Vei învăța exerciții BODYART modificate, adaptate pentru perioada sarcinii și exerciții eficiente, care vor susține recuperarea după naștere și vor consolida din nou forța, astfel încât participantele la antrenamentele tale, gravidele și mămicile să se simtă în formă și pline de viață.
Cursul va fi susținut de Rita Lencsés, mastertrainer din Ungaria.

Cerințe: Instructor Internațional BODYART ™ basic

Durata: 2 zile (7-8 august, 2021)

Prețul cursului: 240 euro

Înregistrarea la curs este OBLIGATORIE mai jos!

Înscrieri

€240.00


07/08/2021 | Cursuri | 0

Lasă un răspuns