meniu închide meniu

Sfârșitul Turneului YIN-YANG

Ca semn de mulțimire, că ne susțineți de 4 ani, în data de 22. noiembrie, în cadrul evenimentului Beauty Days Satu Mare 2015, bodyART School Romania și deepWORK România v-a pregătit o convenție deosebită, de mare amploare – bodyART WINTER – care, totodată, va încheia Turneul YIN-YANG 2015.

La acestă prima convenție individuală a Școlii bodyART din România sunt așteptați atât iubitorii acestui concept din Satu Mare, cât și cei din toată țara.

Echipa bodyART School România vă va astepta la niște clase deosebite cu toti prezenterii naționali bodyART din România: Niste Simona (Satu Mare), Ilyes Ilona (Satu Mare), Bogdan Bianca (Cluj Napoca), Andrei Chirilă (Cluj Napoca) și Camelia Hoitan (Târgu Mureș).

Și iată programul:

BeautyDays_SatuMare_2015_PROGRAM_bodyART-01

Costul participării pentru evenimentul nostru este de 50 de lei pentru rezervarea achitată până la data de 1 noiembrie 2015 sau 60 de lei pentru rezervarea după această dată.

Biletele se găsesc la recepţia PrimaGYM Satu Mare, P-ta Eroii Revoluţiei Nr.5, sau se pot comanda prin telefon de la Niste Simona, Ilyes Ilona în Satu Mare, Andrei Chirilă și Bogdan Bianca în Cluj, Filovici Ramona în București.

Vă așteptăm cu mare drag și numai cu energii pozitive!

04/10/2015 | Postări | 0

Lasă un răspuns